Hilaire Briers (links) en schepen Frank Vandebeek (rechts) maken zich klaar voor de avondmarkt.
Volledig scherm
Hilaire Briers (links) en schepen Frank Vandebeek (rechts) maken zich klaar voor de avondmarkt. © Gemeentebestuur Zonhoven

Avondmarkt strijkt op 8 juli neer in Zonhoven

ZonhovenZonhoven organiseert komende vrijdag 8 juli een avondmarkt. Deze staat opgesteld in het centrum op de plaats van de zondagsmarkt en zal vanaf 17 uur te bezoeken zijn.

  1. TERRASTIP. Genieten bij zomer- én winterbar ‘t Huis Zonder Naam in Hoepertingen: “De tuin achter het restaurant was te mooi om ze niet te gebruiken”
    PREMIUM
    Hoepertingen

    TERRASTIP. Genieten bij zomer- én winterbar ‘t Huis Zonder Naam in Hoepertin­gen: “De tuin achter het restaurant was te mooi om ze niet te gebruiken”

    Zomerbars schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond, maar bij ‘t Huis Zonder Naam’ in Hoepertingen besloten ze zich jaren geleden al aan het nieuwe concept te wagen. “We zaten met een prachtig gebied achter het restaurant waar we toch iets mee moesten doen”, klinkt het. En dat ‘iets’ werd de gezellige zomerbar die binnen enkele maanden weer transformeert in een winterbar. “Hier beleef je elk moment van het jaar iets.”