Veldwandeling met Actieve Senioren

 1. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 2. Brecht (26) zingt zaterdag in finale ‘We Want More’ op Nederlandse televisie: “Bikkelharde concurrentie, maar ik ga alles geven”
  PREMIUM
  Lievegem

  Brecht (26) zingt zaterdag in finale ‘We Want More’ op Nederland­se televisie: “Bikkelhar­de concurren­tie, maar ik ga alles geven”

  Eén miljoen Nederlanders hangen al weken aan zijn lippen, maar bij ons blijft hij (voorlopig) onbekend. Lievegemnaar Brecht van Arnhem (26) staat zaterdag in de grote finale van de talentenjacht ‘We Want More’ op de Nederlandse commerciële zender SBS6. “Na dit avontuur volgt een nieuwe uitdaging: een mooie rol in de musical Titanic”, zegt Brecht. Wij steken even de grens over.
 1. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af