De familie Van den Langenbergh-Boden pakt dit jaar uit met een enorme sneeuwbol.
Volledig scherm
De familie Van den Langenbergh-Boden pakt dit jaar uit met een enorme sneeuwbol. © Ewoud Meeusen

Zoerselse familie die al twee keer won, bouwt sneeuwbol voor tractorrun: “We gaan voor de top 3”

Voor de tractorrun pakt de Zoerselse familie Van den Langenbergh-Boden dit jaar uit met een enorme sneeuwbol. Al tweemaal slaagde ze erin de felbegeerde titel mee naar huis te nemen. Toch draait het voor ‘de bende van de platte wagen’ voornamelijk om het plezier: “We willen deze fijne familietraditie in ere houden”, vertelt Jan Van den Langenbergh. 

0 reacties

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Vijf restaurants op drie jaar voor chef-kok Alex Verhoeven: “Liever vijf kwaliteitsvolle zaken dan één kans op een Michelinster”
  PREMIUM
  Turnhout

  Vijf restau­rants op drie jaar voor chef-kok Alex Verhoeven: “Liever vijf kwaliteits­vol­le zaken dan één kans op een Michelin­ster”

  Alex Verhoeven begon zijn carrière in de keuken van Hof van Cleve. Tegenwoordig roert hij in de potten van Hert, het restaurant dat hij in Turnhout opende op 72 meter hoogte. Maar Alex Verhoeven is veel meer dan alleen Hert. Hij runt binnenkort vijf restaurants én heeft plannen voor een feestzaal. “Ik moet toegeven dat ik mezelf onlangs ben tegengekomen.”