Het ledscherm in Sint-Antonius Zoersel staat op het kruispunt van de Liersebaan met de Kapellei. Onder van links naar rechts: Roel Van Elsacker (schepen), Olivier Rul (schepen), Pieter Kusters (LEDify) en Danny Van de Velde (schepen). Boven van links naar rechts: Liesbeth Verstreken (burgemeester) en Katrien Schryvers (schepen)
Volledig scherm
Het ledscherm in Sint-Antonius Zoersel staat op het kruispunt van de Liersebaan met de Kapellei. Onder van links naar rechts: Roel Van Elsacker (schepen), Olivier Rul (schepen), Pieter Kusters (LEDify) en Danny Van de Velde (schepen). Boven van links naar rechts: Liesbeth Verstreken (burgemeester) en Katrien Schryvers (schepen) © Gemeente Zoersel

Zoersel plaatst informatiescherm in iedere deelgemeente: “Verenigingen en lokale economie ondersteunen”

ZoerselIn iedere deelgemeente van Zoersel is dinsdag een gloednieuw ledscherm in gebruik genomen. De apparaten tonen berichten vanuit de gemeente, annonces van verenigingen en ook advertenties ingestuurd door plaatselijke handelaars.

  1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
    Spaargids.be

    Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

    De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.