Zoersel opent nieuw toeristisch infopunt. V.l.n.r: Frank Yseboot (voorzitter Toerisme Zoersel), Liesbeth Verstreken (burgemeester), Olivier Rul (toerismeschepen) en Patrick Debaere (ondervoorzitter Toerisme Zoersel)
Volledig scherm
Zoersel opent nieuw toeristisch infopunt. V.l.n.r: Frank Yseboot (voorzitter Toerisme Zoersel), Liesbeth Verstreken (burgemeester), Olivier Rul (toerismeschepen) en Patrick Debaere (ondervoorzitter Toerisme Zoersel) © emz

Zoersel opent nieuw toeristisch infopunt De Ster

ZoerselSinds zaterdag heeft Zoersel een eigen toeristisch infopunt: in het Lindepaviljoen langs de Oostmallebaan is ‘De Ster’ geopend. Naast allerhande infobrochures zijn er streekproducten te verkrijgen. In 2022 mag Zoersel zich opmaken voor de eerste boerenmarkt aan De Ster. 

  1. Collega’s die ramp Nieuw Zuid overleefden, leggen bloemen op site: “We hebben nog veel vragen maar solidariteit met getroffen families is nu belangrijker”
    ANTWERPEN

    Collega’s die ramp Nieuw Zuid overleef­den, leggen bloemen op site: “We hebben nog veel vragen maar solidari­teit met getroffen families is nu belangrij­ker”

    De arbeiders die de ramp op het Nieuw Zuid in Antwerpen overleefden vrijdagnamiddag, zijn maandagavond samen gekomen op de site om hun overleden collega’s te herdenken. Ze stellen zich heel wat vragen bij wat er is misgelopen vrijdag, maar willen nu vooral hun solidariteit tonen met de getroffen families. “Er zijn belangrijkere dingen in het leven dan met de vinger te wijzen.”