DJ Zenne (19) uit Halle is één van de opkomende dj-talenten in Zoersel
Volledig scherm
DJ Zenne (19) uit Halle is één van de opkomende dj-talenten in Zoersel © Mattic

Zoersel op zoek naar jong draaitalent voor dj-wedstrijd

ZoerselDe gemeente Zoersel gaat op zoek naar aanstormend dj-talent. De wedstrijd verloopt in twee categorieën: junior en senior. De twee winnaars krijgen (virtuele) podiumkansen, een dj-workshop en een waardebon voor vakkundig materiaal.

 1. Eerstelijnszone Voorkempen strikt TikTokker Elias Verwilt voor campagnefilmpje Tournée Minérale
  Wijnegem/Schilde/Brecht/Zandhoven/Malle/Zoersel

  Eerste­lijns­zo­ne Voorkempen strikt TikTokker Elias Verwilt voor campagne­film­pje Tournée Minérale

  Eerstelijnszone Voorkempen heeft Elias Verwilt gestrikt voor de campagne rond Tournée Minérale. De Vlaamse TikTokker daagt zijn 395.000 volgers, vooral jongeren, uit om in februari een maand geen alcohol te drinken. Een tweede campagnefilmpje richt zich dan weer vooral op volwassenen. Wie zelf een video de wereld instuurt onder #TourneeMinerale2021, maakt kans op een waardebon van 50 euro van Wijnegem - Shop Eat Enjoy.
 2. Claude Holvoet (Sint-Antonius Zoersel): “Ons economisch model is in elkaar gestuikt, maar we blijven ambitieus”
  volleybal nationale

  Claude Holvoet (Sint-Antonius Zoersel): “Ons economisch model is in elkaar gestuikt, maar we blijven ambitieus”

  Claude Holvoet toont zich zeer begripvol nadat Volley Vlaanderen besloten heeft om de huidige volleybalcompetitie - behalve voor de Ligaploegen - stop te zetten. “Er is nu duidelijkheid”, weet de voorzitter van Amigos-Van Pelt Zoersel. “Het is gelijkertijd jammer, want onze hoogstspelende ploegen volleyballen op een leuk niveau in eerste en tweede nationale. Die wilden graag voortspelen. Ook voor onze jeugd is het spijtig. Die heeft het op mentaal en emotioneel vlak echt moeilijk.”
 3. Twee leerlingen Antoniusschool besmet met Britse variant coronavirus: 33 leerlingen én gezinsleden in quarantaine geplaatst
  Zoersel

  Twee leerlingen Antonius­school besmet met Britse variant coronavi­rus: 33 leerlingen én gezinsle­den in quarantai­ne geplaatst

  Twee leerlingen uit het vierde leerjaar van de Antoniusschool op de Handelslei in Sint-Antonius Zoersel zijn effectief besmet met een Britse variant van het coronavirus. Dat blijkt uit grondig laboratoriumonderzoek. Hun klasgenoten en alle hoogrisicocontacten, in totaal 33 leerlingen, moeten in isolatie blijven. Dat geldt ook voor hun gezinsleden. Voor de rest van de school zijn er geen extra maatregelen nodig.
 1. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten

 2. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht