Zaakvoerders Roeland Ruelens en zijn moeder Pascale Schupp begonnen door de coronacrisis pakjes aan huis te leveren.
Volledig scherm
Zaakvoerders Roeland Ruelens en zijn moeder Pascale Schupp begonnen door de coronacrisis pakjes aan huis te leveren. © Roeland Ruelens

Webshop speelgoedwinkel Kiki enorm populair: “Meer bestellingen dan in Sinterklaasperiode”

Speelgoedwinkel Kiki in Sint-Antonius Zoersel draait op volle toeren. Door de coronamaatregelen moesten zaakvoerders Pascale Schupp en haar zoon Roeland Ruelens volledig overschakelen op hun webshop. Ze begonnen bestellingen gratis aan huis te leveren. Dat concept draaide goed uit. “We kregen in april de helft meer onlinebestellingen dan in héél december”, zeggen ze.

 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Natalia en Stijn Meuris twee van de ‘secret guests’ op Hans Francken Invites in Essen: “Het wordt sowieso een stevig feestje”
  Essen

  Natalia en Stijn Meuris twee van de ‘secret guests’ op Hans Francken Invites in Essen: “Het wordt sowieso een stevig feestje”

  Ze wilden ze eigenlijk allemaal geheim houden, maar om tegemoet te komen aan de smeekbede van heel wat fans verklappen Hans Francken en Dave Vercauteren dan toch al twee van de ‘secret guests’ van Hans Francken Invites op vrijdag 5 augustus. Dat zijn niemand minder dan Stijn Meuris en Natalia. Daarnaast treden er vrijdagavond nog vijf geheime artiesten op naast Simon VC, 2 Fabiola en Michael Schack. Zaterdagavond treden Camille, Metejoor en De Kreuners op.