Afhaalgerecht van 't Lopend Vuurtje: buffelmozzarella, tomaat, basilicum, zwarte olijven en rucola.
Volledig scherm
Afhaalgerecht van 't Lopend Vuurtje: buffelmozzarella, tomaat, basilicum, zwarte olijven en rucola. © 't Lopend Vuurtje

Waar kan u eten afhalen? En welke restaurants en brasseries leveren aan huis? Lees hier waar u terecht kan in Zoersel

Door de verplichte sluiting toont de horeca zich in deze coronatijden van zijn creatiefste kant. Ondanks de extra maatregelen mogen restaurants en brasseries blijven doorgaan met afhaalmaaltijden. Wij helpen graag een handje om de takeaway- en levermogelijkheden in Zoersel onder de aandacht te brengen. Zelf nog een goeie tip? Stuur een mailtje naar ewoud.meeusen@dpgmedia.be. Onze foodjournalisten gingen op pad en gingen na wat de verschillende takeaway-mogelijkheden zijn in jouw buurt. 

 1. Waar kan je eten afhalen? En welke restaurants en brasserieën leveren aan huis? Lees hier waar u terechtkunt in Malle
  PREMIUM

  Waar kan je eten afhalen? En welke restau­rants en brasse­rieën leveren aan huis? Lees hier waar u terecht­kunt in Malle

  Door de verplichte sluiting toont de horeca zich in deze coronatijden van zijn creatiefste kant. Wij helpen graag een handje om de takeaway- en levermogelijkheden in Malle onder de aandacht te brengen. Zelf nog een goeie tip? Stuur een mailtje naar ewoud.meeusen@dpgmedia.be. Onze foodjournalisten gingen op pad en gingen na wat de verschillende takeaway-mogelijkheden zijn in jouw buurt.
 2. Burgerbewegingen Oosterweel reageren op PFOS-affaire: “Werken stilleggen zou nog erger zijn voor volksgezondheid”
  PREMIUM
  ANTWERPEN/ZWIJNDRECHT

  Burgerbewe­gin­gen Oosterweel reageren op PFOS-affaire: “Werken stilleggen zou nog erger zijn voor volksge­zond­heid”

  De burgerbewegingen Ringland, Ademloos en stRaten-generaal die in 2017 met de bevoegde overheden het Toekomstverbond tekenden voor een meer leefbaar Oosterweeltraject, reageren voor het eerst op de PFOS-affaire. Ze blijven resoluut achter het Toekomstverbond staan en benadrukken de Oosterweelwerken in Zwijndrecht níet stil te willen leggen. “Dan kan de vervuiling nog meer opstuiven of dieper insijpelen in het grondwater.”
 3. Tussen aardbei en gevangenis: zes tips voor een mooie fietstocht in de Kempen en Rivierenland
  PREMIUM
  Kempen/Rivierenland

  Tussen aardbei en gevangenis: zes tips voor een mooie fietstocht in de Kempen en Rivieren­land

  Met het mooie weer halen mensen weer massaal hun stalen ros van stal om de natuur te ontdekken. Ook in onze regio zijn er tal van uitgestippelde themaroutes te vinden. Onder meer aardbeien, gevangenissen, Keizer Karel en zelfs muziek staan op het programma. Ontdek hieronder waar je samen met je vrienden of familie op pad kan in onder andere de buurt van Hoogstraten, Lier, Olen, Turnhout, Bornem en Mol. Nog meer inspiratie nodig? Ga dan zeker ook hier even kijken.