Bezoekers en medewerkers snijden de taart aan voor 20 jaar Kameleon.
Volledig scherm
Bezoekers en medewerkers snijden de taart aan voor 20 jaar Kameleon. © Foto Laenen

Voortaan iederéén welkom in Kameleon

 1. Loredana trapt ‘Muziek aan het Kasteel’ op gang

  Loredana trapt ‘Muziek aan het Kasteel’ op gang

  Nu de lente aangebroken is, mogen we nog meer beginnen uitkijken naar een goed gevulde zomer. Op het programma is ‘Muziek aan het Kasteel’ een vaste waarde. Domein de Renesse in Oostmalle vormt het decor voor die resem muzikale donderdagavonden. Zangeres Loredana, vooral bekend van 2 Fabiola dat ze vormt met haar echtgenoot en deejay Pat Krimson, mag de reeks op gang trappen op 27 juli. Dat heeft de organisatie zopas bekendgemaakt. Ook op 3, 10, 17 en 24 augustus kan je een optreden bijwonen in Domein de Renesse.
  Malle
 2. Dieven proberen trilplaat te stelen, maar alerte bewoner alarmeert politie

  Dieven proberen trilplaat te stelen, maar alerte bewoner alarmeert politie

  Dieven hebben afgelopen vrijdag geprobeerd een trilplaat te ontvreemden uit een tuin in Schilde. Een bewoner van de woning in kwestie wist echter twee verdachte personen op te merken en alarmeerde de politie. De interventiedienst van de Lokale Politie Voorkempen kon dankzij de snelle en gedetailleerde melding van de bewoner het vluchtvoertuig opmerken. Drie verdachten werden opgepakt. De lokale recherche neemt de afhandeling van het dossier voor haar rekening.
  Schilde
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.