eedaflegging gemeenteraad Zoersel
Volledig scherm
eedaflegging gemeenteraad Zoersel © h-EERLIJK ZOERSEL

Voorlopig geen uitzending gemeenteraad

De partij h-EERLIJK ZOERSEL wil dat gemeenteraden ook van thuis uit gevolgd kunnen worden via een systeem van streaming. Voorlopig komt er echter geen uitzending want het voorstel werd weggestemd door de meerderheid.

0 reacties

 1. Supporters verbijten ontgoocheling na tweede plaats voor Wout van Aert: “Ze waren elkaar waard maar de beste heeft gewonnen, zeker?”
  lille

  Supporters verbijten ontgooche­ling na tweede plaats voor Wout van Aert: “Ze waren elkaar waard maar de beste heeft gewonnen, zeker?”

  Het was zondagnamiddag tijdens het WK veldrijden nagelbijten geblazen in het parochiecentrum van Lille. Tientallen fans van Wout van Aert zagen op groot scherm hoe de voorspelde tweestrijd met Mathieu Van der Poel er kwam, maar de Lillenaar trok uiteindelijk in de sprint aan het kortste eind. Tot ontgoocheling van zijn supporters. “Die twee jongens hebben de hele koers gemaakt tegen een tempo dat bijna niemand aankan”, klonk het ook vol ontzag.
 2. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.
 1. Drillrapgroep ‘Go Fast’ beschuldigd van moordpoging op 18-jarige Antwerpenaar: “Opdrachtgever is Nederlander die bekend staat als de dj met één arm”
  PREMIUM
  Antwerpen/Deurne

  Drillrap­groep ‘Go Fast’ beschul­digd van moordpo­ging op 18-jarige Antwerpe­naar: “Opdracht­ge­ver is Nederlan­der die bekend staat als de dj met één arm”

  Vier jongeren van de drillrapgroep ‘Go Fast’ worden beschuldigd van een moordpoging op een 18-jarige op het Koxplein in Deurne. Het slachtoffer werd in maart vorig jaar onder vuur genomen vanop een scooter, maar overleefde de schietpartij. De moordpoging zou gebeurd zijn in opdracht van een 23-jarige Nederlander, die in het milieu bekend staat als ‘de dj met één arm’.