Voetbalclub KFC Antonia
Volledig scherm
PREMIUM
Voetbalclub KFC Antonia © emz

Voetballer Antonia Zoersel speelt ondanks coronatest toch wedstrijd: drie andere spelers besmet, ploeg in quarantaine

Een speler van voetbalclub KFC Antonia in Zoersel is na een coronatest niet in quarantaine gegaan om het resultaat af te wachten. Hij bracht zijn club niet op de hoogte en speelde afgelopen zondag een wedstrijd in eerste provinciale gewoon mee. Maandag bleek zijn resultaat positief. Ook drie andere spelers van de club testten ondertussen positief. De volledige ploeg zit nu in quarantaine. Er hangt de speler een schorsing boven het hoofd.

 1. Antwerpse voetbaliconen Marc (Van der Linden) en Marc (Schaessens) blikken vooruit op derby van zondag: “4-3 of 3-4 zou straks zomaar kunnen”
  PREMIUM
  Voetbal 1A

  Antwerpse voetbalico­nen Marc (Van der Linden) en Marc (Schaessens) blikken vooruit op derby van zondag: “4-3 of 3-4 zou straks zomaar kunnen”

  Aan een ouderwetse stadsderby hangt automatisch een portie nostalgie vast. En dus leek het ons een leuk idee om in aanloop naar Antwerp-Beerschot de Antwerpse voetbaliconen Marc Van der Linden (56, rood-wit hart) en Marc Schaessens (52, paars bloed) op te voeren voor een gezamenlijk interview. “De derby was altijd op het scherp van de snee, maar haat kwam er nooit aan te pas.”
 2. Pas op zijn 15de voor het eerst naar school, nu is ex-vluchteling Sahadi (32) zelf directeur: “Met dank aan leerkrachten die zich jarenlang voor mij hebben ingezet”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Pas op zijn 15de voor het eerst naar school, nu is ex-vluchte­ling Sahadi (32) zelf directeur: “Met dank aan leerkrach­ten die zich jarenlang voor mij hebben ingezet”

  Hij was al vijftien (!) jaar toen hij de allereerste schooldag van zijn leven meemaakte. Nog eens zestien jaar later werd hij zelf directeur van een kleuter- en lagere school. Ontmoet Sahadi Daria (32), van Afghaans vluchteling tot schooldirecteur op het Antwerpse Linkeroever. “De leerkrachten die zich jarenlang voor mij hebben ingezet, hebben me overtuigd zelf opvoeder te worden”
 1. Zoerselse bloggers zijn al twee jaar op wereldreis: “Geen rush, geen stress. Alles wat gelukkig maakt, past in een rugzak”
  PREMIUM
  Zoersel

  Zoerselse bloggers zijn al twee jaar op wereldreis: “Geen rush, geen stress. Alles wat gelukkig maakt, past in een rugzak”

  Witte stranden en een azuurblauwe oceaan, ver weg van België. Daar dromen we in tijden van corona allemaal wel van. Maar voor Valerie Robeyn (31) en Mik Simons (32) uit Zoersel is deze droom werkelijkheid. Het bloggend koppel is namelijk al twee jaar op wereldreis en dat bekroonden ze met een vlucht over het hartvormig eiland in het Australische Great Barrier Reef. “Deze reis is de beste beslissing die we ooit gemaakt hebben. We zijn enorm naar elkaar toegegroeid”, vertelt Valerie.