Nationaal partijvoorzitter Tom Van Grieken en gemeenteraadslid Wouter Bollansée.
Volledig scherm
Nationaal partijvoorzitter Tom Van Grieken en gemeenteraadslid Wouter Bollansée. © Ewoud Meeusen

Vlaams Belang Zoersel viert 30-jarig bestaan met eregast Tom Van Grieken

Afgelopen zaterdag heeft Vlaams Belang Zoersel zijn 30ste verjaardag gevierd. Niet alleen Sinterklaas, maar ook nationaal partijvoorzitter Tom Van Grieken waren van de partij. 

0 reacties

 1. Cafébaas verdedigt zich nadat politie vrijdagavond klanten in Palmenhof aantreft:“Ik ben geen heilige, maar de mensen zaten zeker niet binnen in het café”
  PREMIUM
  Grobbendonk/Bouwel

  Cafébaas verdedigt zich nadat politie vrijdag­avond klanten in Palmenhof aantreft:“Ik ben geen heilige, maar de mensen zaten zeker niet binnen in het café”

  De uitbater van Café Palmenhof in Bouwel verdedigt zich nadat vrijdagavond de politie langskwam en er inbreuken tegen de coronaregels vastgesteld werden. Alle aanwezigen, tien inclusief uitbater Bart Van Looy, kregen een proces verbaal opgesteld tegen zich. “We zaten hier achteraan in de veranda, de mensen waren aan het wachten op hun bestelling bij de takeaway vooraan het café. Dat we te dicht bij elkaar stonden, dat kan ik niet ontkennen”, vertelt hij.
 2. Zoersel streeft naar meer participatie van burgers in projecten hernieuwbare energie: “Niet alleen nadelen, maar ook voordelen”
  Zoersel

  Zoersel streeft naar meer participa­tie van burgers in projecten hernieuwba­re energie: “Niet alleen nadelen, maar ook voordelen”

  De gemeente Zoersel wil dat burgers meer betrokken raken in projecten rond hernieuwbare energie. Daarom heeft de gemeenteraad dinsdagavond een beleidskader goedgekeurd: de gemeente streeft naar vijftig procent burgerparticipatie in projecten op haar grondgebied. “Door voor de burgers niet alleen de nadelen, maar ook de voordelen te koppelen aan deze projecten, kunnen we het draagvlak verhogen”, aldus burgemeester Liesbeth Verstreken (N-VA).
 1. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af

 2. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt