De virtuele gemeenteraad van de gemeenteraad van Zoersel duurde afgelopen dinsdag tot half drie 's nachts
Volledig scherm
PREMIUM
De virtuele gemeenteraad van de gemeenteraad van Zoersel duurde afgelopen dinsdag tot half drie 's nachts © Ben Van Ocken

Vlaams Belang haalt uit naar burgemeester Liesbeth Verstreken: “Waarom pas na 2,5 jaar zoeken naar stabiele coalitie?”

ZoerselVlaams Belang Zoersel reageert verbaast op de uitlatingen van burgemeester Liesbeth Verstreken (N-VA) nadat gemeenteraadslid Marcel De Vos in navolging van schepen Cindy Van Paesschen de N-VA de rug heeft toegekeerd. Ze wil deze zomer op zoek gaan naar een stabiele meerderheid. “Waarom is er 2,5 jaar gewacht om een stabiel bestuur te zoeken?” Liesbeth Verstreken beseft dat het 5 voor 12 is. “We moeten een oplossing vinden, want het zal er op deze manier alleen maar moeilijker op worden.”

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).