Vlaams Belang-bestuurslid Kurt Janssens vult de bevraging in.
Volledig scherm
Vlaams Belang-bestuurslid Kurt Janssens vult de bevraging in. © Vlaams Belang Zoersel

Vlaams Belang bevraagt mening Zoerselaar in enquête

Vlaams Belang Zoersel heeft de enquête ‘Zoersel, uw mening telt!’ gelanceerd. Aan de hand van een bevraging wil de lokale partij te weten komen wat de inwoners van de gemeente Zoersel over verschillende thema’s denken. De resultaten zou ze dan meenemen naar de gemeenteraad. “Ik ben ervan overtuigd dat deze mogelijkheid tot directe inspraak een stap vooruit betekent in de Zoerselse democratie”, zegt Vlaams Belang-fractieleider Jos Van Dongen. 

  1. De terugkeer van de verzoekjes: dj’s draaien wat het publiek vraagt op allereerste Singletjesnacht. “Feestvierders mogen gerust in ons oor komen brullen”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    De terugkeer van de verzoekjes: dj’s draaien wat het publiek vraagt op allereer­ste Singletjes­nacht. “Feestvier­ders mogen gerust in ons oor komen brullen”

    “Hey deejay, ik heb een oogje op iemand, wil je de Kuskesdans nog eens draaien?” Of hoe je je met één quote op een feest uit de jaren stillekes waant. Het is het concept van de allereerste ‘Singeltjesnacht’ eind deze maand in verborgen parel Het Leienpaleis. “Een hedendaagse deejay voelt zich te goed om verzoekjes te aanvaarden, daar doen wij niet meer aan mee.”