Als sinds januari 2001 baten Guy en Sabine Van Hofstraeten Frituur In 't Dorp uit
Volledig scherm
Als sinds januari 2001 baten Guy en Sabine Van Hofstraeten Frituur In 't Dorp uit © Ewoud Meeusen

Vaste waarde en ‘frietchinees’ vormen Zoerselse stekjes voor ‘Week van de Friet’

De ‘Week van de Friet’ zet van 25 november tot 1 december de Vlaamse frituren in de kijker. Ook in het centrum van Zoersel is er voldoende gelegenheid om deze week te vieren. Zowel Frituur In ‘t Dorp als Frituur Den Bever doen er alles aan om de Zoerselaar te verwennen. “Een lekker frietje is en blijft de Belgische hap bij uitstek”, zegt Guido ‘Guy’ Van Hofstraeten, zaakvoerder van Frituur In ‘t Dorp. 

0 reacties

 1. BELOOFD IS BELOOFD. Komt er meer blauw op straat in Turnhout? Waar blijft de beloofde sporthal? En wat met de buitenschoolse kinderopvang in de stad?
  PREMIUM
  Turnhout

  BELOOFD IS BELOOFD. Komt er meer blauw op straat in Turnhout? Waar blijft de beloofde sporthal? En wat met de buiten­school­se kinderop­vang in de stad?

  De bestuursperiode van uw stadsbestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren 10 beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Turnhout, een stad waar inwoners zich onveilig voelen en de armoedecijfers bij de hoogste zijn in Vlaanderen.
 2. Lille werkt aan toekomstvisie voor leegstaande gebouwen: “Gebrek aan investeringen van politieke voorgangers waardoor er geen toekomstplannen klaarliggen”
  PREMIUM
  Lille

  Lille werkt aan toekomstvi­sie voor leegstaan­de gebouwen: “Gebrek aan investerin­gen van politieke voorgan­gers waardoor er geen toekomst­plan­nen klaarlig­gen”

  Het oude OCMW-gebouw in de Kerkstraat, het voormalige zwembad en de parochiezaal van Gierle. De eerste twee staan leeg, de derde is toe aan een renovatie. Binnenkort staat ook het huidige politiegebouw leeg. Met de aanstelling van een juridische partner wil de gemeente die projecten mee vorm te geven. “Onze politieke voorgangers hebben veel te weinig geïnvesteerd”, klinkt het.