Onder meer Jeroen Vandessel, Jill Geens en Eddy Van den Reeck maken deel uit van de nieuwe ondernemersraad in Zoersel
Volledig scherm
Onder meer Jeroen Vandessel, Jill Geens en Eddy Van den Reeck maken deel uit van de nieuwe ondernemersraad in Zoersel © RV/KDS

Van dancinguitbater tot accountant: dertien ondernemers zetelen in nieuwe Zoerselse raad

ZoerselDe samenstelling van de nieuwe lokale ondernemersraad (LOR) in Zoersel is bekend. Dertien plaatselijke ondernemers, die de gemeenteraad onlangs unaniem heeft goedgekeurd, zullen daarin zetelen. Niet-stemgerechtigde leden Frank Yseboot (voorzitter van Toerisme Zoersel), een coördinerend ambtenaar en een afgevaardigde van iedere politieke fractie uit de gemeenteraad vervolledigen de LOR. 

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Nieuwe Hoogmolenbrug over Albertkanaal geplaatst: “Tegen 2023 kunnen schepen met vier lagen containers probleemloos het kanaal doorkruisen”
  SCHOTEN/WIJNEGEM

  Nieuwe Hoogmolen­brug over Albertka­naal geplaatst: “Tegen 2023 kunnen schepen met vier lagen containers probleem­loos het kanaal doorkrui­sen”

  Het is eindelijk zo ver. De nieuwe Hoogmolenbrug over het Albertkanaal tussen Schoten en Wijnegem is zondagochtend naar zijn nieuwe locatie gevaren en ineens over het kanaal gelegd. “De nieuwe brug biedt comfort aan niet enkel fietsers en automobilisten maar ook dieren. Bovendien wordt het centrum van Schoten ontlast en zal transport over het water vlotter verlopen.”