Ingrid en Gert hebben twee weken vakantie opgeofferd voor noodhulp in Wallonië. Ze organiseerden drie inzamelacties voor hulpgoederen
Volledig scherm
Ingrid en Gert hebben twee weken vakantie opgeofferd voor noodhulp in Wallonië. Ze organiseerden drie inzamelacties voor hulpgoederen © emz

Vakantie opgeofferd voor noodhulp: koppel rijdt voor derde keer naar Wallonië met ingezamelde spullen

ZoerselVoor Ingrid Desmedt (51) en Gert Bonnevalle (51) uit De Hulsten in Zoersel was het geen luilekkervakantie. Tijdens hun twee vrije weken zetten ze maar liefst drie inzamelacties van hulpgoederen op poten voor de slachtoffers van de overstromingen in Wallonië. Zaterdag trokken ze een derde keer naar de regio van Luik om de spullen uit vier stampvolle camionettes eigenhandig rond te brengen. 

 1. Nederlanders riskeren tot acht jaar cel voor diefstal van Range Rovers: “Bende hield zich bezig met internationale autozwendel”
  Knokke/Antwerpen

  Nederlan­ders riskeren tot acht jaar cel voor diefstal van Range Rovers: “Bende hield zich bezig met internatio­na­le autozwen­del”

  Vier Nederlanders riskeren in de Brugse rechtbank tot acht jaar cel voor de diefstal van acht Range Rovers in het Antwerpse. Twee diefstallen in Knokke mislukten dan weer. Volgens het Openbaar Ministerie hielden de mannen zich bezig met internationale autozwendel. “Slechts drie wagens konden teruggevonden worden”, stelde de procureur.
 2. Antwerpse zangeres Miss Angel (24) kijkt uit over Times Square: “Ik dacht aan een poster op de Meir, het is een gigantische led-wall in New York geworden”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Antwerpse zangeres Miss Angel (24) kijkt uit over Times Square: “Ik dacht aan een poster op de Meir, het is een giganti­sche led-wall in New York geworden”

  Amper 24 jaar oud is ze, maar ze pronkt wel al met haar foto op het billboard van het iconische Times Square in New York. Miss Angel was de hele maand lang Equal Artist en Cover Girl voor streamingdienst Spotify, niet enkel in ons land maar ook wereldwijd. “Ik ben opgegroeid tussen een heleboel zussen, het voelt dus heel natuurlijk om me te blijven omringen door vrouwen.”