Kinderopvang Biejoekes in Zoersel.
Volledig scherm
PREMIUM
Kinderopvang Biejoekes in Zoersel. © VTT

Uitbaatster moet kinderopvang Biejoekes alvast tijdelijk sluiten wegens brutale aanpak van kinderen en ongepaste straffen: “Zware woorden die hard aangekomen zijn”

ZoerselOngepast straffen, regelmatig roepen en een in het algemeen brutale aanpak van kinderen. Dat zijn samengevat de redenen waarom Kind&Gezin bij hoogdringendheid kinderopvang Biejoekes in Zoersel geschorst heeft. In de voorbije weken hadden enkele ouders hun kinderen er zelf ook al spontaan weggehaald. “Dit hadden we absoluut niet zien aankomen”, reageert de uitbaatster kort.

  1. Op pad in Westmalle waar je 375 euro boete riskeert als je een pint drinkt op straat: “Dan gaan we wel bij iemand thuis indrinken”
    PREMIUM
    Malle

    Op pad in Westmalle waar je 375 euro boete riskeert als je een pint drinkt op straat: “Dan gaan we wel bij iemand thuis indrinken”

    Vanaf vrijdagavond mag je in de uitgaansbuurt van Westmalle niet langer zomaar alcohol op straat drinken in weekendnachten of op de vooravond van een feestdag. Dat verbod moet een einde maken aan alle overlast aan danscafé ‘t Hofke en discotheek The Missing Link. Wij gingen ons oor te luister leggen in de buurt. “Een stap in de goede richting”, vindt de ene. “Regels uit een politiestaat”, vindt de andere. En de jongeren zelf? “Langs de Antwerpsesteenweg zal er misschien niet meer gedronken worden, maar iedereen zal wel andere plekjes vinden.”