Van 27 maart tot 26 april moest ook Herenkapper Van de Walle gesloten blijven. Die tijd gebruikte kapper Tom om het kapsalon een totale make-over te geven
Volledig scherm
Van 27 maart tot 26 april moest ook Herenkapper Van de Walle gesloten blijven. Die tijd gebruikte kapper Tom om het kapsalon een totale make-over te geven © emz

Totale make-over voor herenkapsalon Van de Walle: nieuwe kapper in opgefrist interieur

ZoerselTijdens de maandlange verplichte sluiting is kapper Tom Van de Walle (31) niet bij de pakken blijven zitten. Hij gaf Herenkapper Van de Walle in Zoersel, het kapsalon dat hij recent overnam van zijn nonkel Johan, een volledige make-over. 

  1. Stad start na de zomer in Berchem met proefproject selfloketten: “Dienstverlening op maat van de klant en niet andersom”
    PREMIUM
    ANTWERPEN/BERCHEM

    Stad start na de zomer in Berchem met proefpro­ject selfloket­ten: “Dienstver­le­ning op maat van de klant en niet andersom”

    Het stadsbestuur gaat verder in de digitalisering van zijn loketwerking. In Berchem start in september een proefproject met zeven zogenoemde ‘selfloketten’ op publieke plaatsen zoals bibliotheken en dienstencentra. Voor persoonlijk contact kunnen burgers nog terecht in het huidige districtshuis, het nieuwe districtshuis Harmonie in Antwerpen en het Gitschotelhof over de grens met Borgerhout. “We gaan voor het ultieme gebruiksgemak van onze inwoners.”