Sociale Kruidenier De NetZak rekent op de vrijgevigheid van de Zoerselse burgers om feestpakketten samen te kunnen stellen.
Volledig scherm
Sociale Kruidenier De NetZak rekent op de vrijgevigheid van de Zoerselse burgers om feestpakketten samen te kunnen stellen. © ANP XTRA

Sociale Kruidenier De NetZak doet oproep om minderbedeelden feestelijk kerstdiner te bezorgen

Binnen een aantal weken staan de feestdagen voor de deur. Voor mensen die in armoede leven, is dit vaak een moeilijke periode. In Zoersel wil De NetZak hen een hart onder de riem steken. “Onze sociale kruidenier wil de minderbedeelden een extraatje aanbieden voor hun kerstdiner”, legt Cindy Van Paesschen (N-VA) uit. Daarom doet De NetZak een beroep op de vrijgevigheid van de burger.

0 reacties

 1. Cafébaas Bartel Van Riet van Den Herberg heropent terras met 100 zitplaatsen: “Binnenkort hopelijk ook weer samen aan de toog”
  Grobbendonk

  Cafébaas Bartel Van Riet van Den Herberg heropent terras met 100 zitplaat­sen: “Binnenkort hopelijk ook weer samen aan de toog”

  Genieten van de rust, een lekker streekbiertje en een lekker stukje gebakken spek of ‘baksossis’ in een authentiek kader? Dan ben je bij ‘Den Herberg’ in Grobbendonk aan het juiste adres. Televisiepresentator en natuurliefhebber Bartel Van Riet en zijn vrouw Dorien van de Water zijn sinds 2017 fiere uitbaters van het café dat ondergebracht werd in een oude kasteelhoeve. “We hebben geluk met ons ruime terras, we hebben een honderdtal zitplaatsen”, vertelt de cafébaas.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije