Sociale Kruidenier De NetZak rekent op de vrijgevigheid van de Zoerselse burgers om feestpakketten samen te kunnen stellen.
Volledig scherm
Sociale Kruidenier De NetZak rekent op de vrijgevigheid van de Zoerselse burgers om feestpakketten samen te kunnen stellen. © ANP XTRA

Sociale Kruidenier De NetZak doet oproep om minderbedeelden feestelijk kerstdiner te bezorgen

Binnen een aantal weken staan de feestdagen voor de deur. Voor mensen die in armoede leven, is dit vaak een moeilijke periode. In Zoersel wil De NetZak hen een hart onder de riem steken. “Onze sociale kruidenier wil de minderbedeelden een extraatje aanbieden voor hun kerstdiner”, legt Cindy Van Paesschen (N-VA) uit. Daarom doet De NetZak een beroep op de vrijgevigheid van de burger.

0 reacties

  1. Gemeente lijkt reddende engel voor Hertebos: inschrijvingen voor wijkschooltje starten op 30 mei
    PREMIUM
    Schilde

    Gemeente lijkt reddende engel voor Hertebos: inschrij­vin­gen voor wijkschool­tje starten op 30 mei

    “Dat is lang geleden”, reageerde gemeenteraadsvoorzitter Yolande Avontroodt (Open Vld) maandagavond op het luid applaus tijdens de gemeenteraad van Schilde. De gemeenteraadsleden en aanwezige ouders waren duidelijk enthousiast over het unaniem besluit dat het lokaal bestuur een concreet bod gaat doen op de site Hertebos en het feit dat het wijkschooltje in ‘s-Gravenwezel dus hoogstwaarschijnlijk op 1 september een doorstart kan maken als gemeentelijke kleuterschool.