Broodbakken was een van de oude ambachten die je kon ontdekken op de Dag van de Landbouw in Zoersel. Heel wat bezoekers gingen met een artisanaal brood naar huis.
Volledig scherm
Broodbakken was een van de oude ambachten die je kon ontdekken op de Dag van de Landbouw in Zoersel. Heel wat bezoekers gingen met een artisanaal brood naar huis. © emz

Smullen van boerenmaaltijd, konijntjes knuffelen en oude ambachten ontdekken op Dag van de Landbouw

ZoerselHet was weer hoogmis op het gehucht Einhoven in Zoersel. De Landelijke Gilde en FERM sloegen afgelopen weekend opnieuw de handen in elkaar voor de Dag van de Landbouw. Na een sfeervol Boerenbal op zaterdagavond brachten ook de landbouwfeesten ‘s zondags een massa volk op de been. 

 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!
 2. HUIZENJACHT. Merksplas in de Noorderkempen: “De unieke architectenwoning en de ruime villa met zwembad zijn buitenkansjes”
  PREMIUM
  Merksplas

  HUIZEN­JACHT. Merksplas in de Noorderkem­pen: “De unieke architec­ten­wo­ning en de ruime villa met zwembad zijn buitenkans­jes”

  Op zoek naar een nieuwe stek? Of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij zoeken het voor jou uit. Deze week in de provincie Antwerpen: de landelijke Kempense gemeente Merksplas. “Boven de 300.000 euro heb je wel wat interessante mogelijkheden, ook in de buurt van de prachtige natuur van de Kolonie.”