De skatende jeugd overlegde ook met de schepen van Jeugd Olivier Rul over het nieuw hindernissenparcours. Links van schepen Rul: Camilo Donoso Villar (18).
Volledig scherm
De skatende jeugd overlegde ook met de schepen van Jeugd Olivier Rul over het nieuw hindernissenparcours. Links van schepen Rul: Camilo Donoso Villar (18). © Olivier Rul

Skaters in blijde verwachting van gloednieuw skatepark

De gemeente Zoersel zal in december starten met het langverwachte skateplein in Sint-Antonius. Dat komt in de Achterstraat achter het jeugdhuis JoeNiz. De officiële opening staat gepland voor de lente van 2020. Na lange tijd gaf de gemeente gehoor aan de skatende jeugd. “Wij zijn heel positief over het project, waarin we ook inspraak hadden”, vertelt skater Camilo ‘Massimo’ Donoso Villar (18) uit Sint-Antonius.

0 reacties

 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"