De skatende jeugd overlegde ook met de schepen van Jeugd Olivier Rul over het nieuw hindernissenparcours. Links van schepen Rul: Camilo Donoso Villar (18).
Volledig scherm
De skatende jeugd overlegde ook met de schepen van Jeugd Olivier Rul over het nieuw hindernissenparcours. Links van schepen Rul: Camilo Donoso Villar (18). © Olivier Rul

Skaters in blijde verwachting van gloednieuw skatepark

De gemeente Zoersel zal in december starten met het langverwachte skateplein in Sint-Antonius. Dat komt in de Achterstraat achter het jeugdhuis JoeNiz. De officiële opening staat gepland voor de lente van 2020. Na lange tijd gaf de gemeente gehoor aan de skatende jeugd. “Wij zijn heel positief over het project, waarin we ook inspraak hadden”, vertelt skater Camilo ‘Massimo’ Donoso Villar (18) uit Sint-Antonius.

0 reacties

 1. Gemeente lijkt reddende engel voor Hertebos: inschrijvingen voor wijkschooltje starten op 30 mei
  PREMIUM
  Schilde

  Gemeente lijkt reddende engel voor Hertebos: inschrij­vin­gen voor wijkschool­tje starten op 30 mei

  “Dat is lang geleden”, reageerde gemeenteraadsvoorzitter Yolande Avontroodt (Open Vld) maandagavond op het luid applaus tijdens de gemeenteraad van Schilde. De gemeenteraadsleden en aanwezige ouders waren duidelijk enthousiast over het unaniem besluit dat het lokaal bestuur een concreet bod gaat doen op de site Hertebos en het feit dat het wijkschooltje in ‘s-Gravenwezel dus hoogstwaarschijnlijk op 1 september een doorstart kan maken als gemeentelijke kleuterschool.
 2. INTERVIEW. Carl Wens, 30 jaar chef van De Pastorie en klaar voor zijn culinaire hoogdag: “Mijn zoon zal voor een tweede ster gaan”
  PREMIUM
  Lichtaart

  INTERVIEW. Carl Wens, 30 jaar chef van De Pastorie en klaar voor zijn culinaire hoogdag: “Mijn zoon zal voor een tweede ster gaan”

  “Michelin-inspecteurs zijn kenners, in tegenstelling tot sommige foodbloggers. Zij breken restaurants af om zelf in de kijker te staan, maar beseffen niet hoeveel pijn dat kan doen”, stelt chef-kok Carl Wens. Van de 30 jaar dat De Pastorie in Lichtaart al bestaat, prijkt het er 17 in de vermaarde gids – die maandag opnieuw sterren uitdeelt. Met Carl blikken we vooruit op de culinaire hoogdag, en op wat verder in de toekomst. “Toen onze zoon Wout vertelde hij dat ons wou opvolgen: dat gaf een enorme boost.”