De maandelijkse markt in Zoersel wordt een feesteditie in april ter gelegenheid van de Maand van de Markt. V.l.n.r.: Olivier Rul (schepen Lokale Economie), Liesbeth Verstreken (burgemeester) en Roel Van Elsacker (cultuurschepen)
Volledig scherm
De maandelijkse markt in Zoersel wordt een feesteditie in april ter gelegenheid van de Maand van de Markt. V.l.n.r.: Olivier Rul (schepen Lokale Economie), Liesbeth Verstreken (burgemeester) en Roel Van Elsacker (cultuurschepen) © emz

Sapjes laten trappen, prijzen winnen en straattheater bewonderen: Zoersel houdt feestelijke markteditie

ZoerselIn heel Vlaanderen is april de ‘Maand van de Markt’. Zoersel viert dat met een feestelijke editie van de maandelijkse markt op dinsdag 5 april. Laat het gemeentebestuur een lekker sapje produceren met de sappentrapper, maak kans op waardebonnen of aanschouw een staaltje straattheater. 

 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 2. Loredana trapt ‘Muziek aan het Kasteel’ op gang

  Loredana trapt ‘Muziek aan het Kasteel’ op gang

  Nu de lente aangebroken is, mogen we nog meer beginnen uitkijken naar een goed gevulde zomer. Op het programma is ‘Muziek aan het Kasteel’ een vaste waarde. Domein de Renesse in Oostmalle vormt het decor voor die resem muzikale donderdagavonden. Zangeres Loredana, vooral bekend van 2 Fabiola dat ze vormt met haar echtgenoot en deejay Pat Krimson, mag de reeks op gang trappen op 27 juli. Dat heeft de organisatie zopas bekendgemaakt. Ook op 3, 10, 17 en 24 augustus kan je een optreden bijwonen in Domein de Renesse.
  Malle