Het skatepark Turtle Yard in Sint-Antonius Zoersel
Volledig scherm
PREMIUM
Het skatepark Turtle Yard in Sint-Antonius Zoersel © emz

Ouders van minderjarige tieners luiden alarmbel: “Nieuwe drug maakte van onze zomer een ware hel”

ZoerselDe nieuwe drug ‘sloth juice’ zou circuleren aan het skatepark in Sint-Antonius Zoersel. Bezorgde ouders van jonge tieners vragen actie tegen deze vloeistof voor een elektrische sigaret waarin synthetische cannabis wordt vermengd. Hun open brief werd op de gemeenteraad voorgelezen door raadslid Wouter Bollansée (Vlaams Belang). De lokale politiekorpschef Geert Smet en burgemeester Liesbeth Verstreken (N-VA) reageerden dat elk drugsprobleem en dus ook dit geval bijzonder ernstig genomen wordt. 

  1. De acht favoriete plekjes van Eurosongwinnaar Gustaph (42) in Antwerpen: “Van deze balletjes in tomatensaus kan ik blíjven eten”
    PREMIUM
    Antwerpen

    De acht favoriete plekjes van Eurosong­win­naar Gustaph (42) in Antwerpen: “Van deze balletjes in tomaten­saus kan ik blíjven eten”

    In mei maakt Antwerpen even plaats voor Liverpool: dan vertegenwoordigt Gustaph, het alter ego van Stef Caers (42) uit Antwerpen, ons land op het Eurovisiesongfestival. De flamboyante en sympathieke ex-achtergrondzanger groeide op in Rotselaar, maar vond tien jaar geleden een vaste stek in de Koekenstad. Hier verklapt hij zijn acht favoriete plekken in zijn thuisstad.