Wouter Bollansée (Vlaams Belang), onafhankelijk schepen Cindy Van Paesschen en Tom Sleeuwaert van h-EERLIJK ZOERSEL voor het zwembad in Pulderbos waar mogelijk het nieuwe gemeenschappelijke zwembad zou kunnen komen omdat het revalidatiecentrum verhuist.
Volledig scherm
Wouter Bollansée (Vlaams Belang), onafhankelijk schepen Cindy Van Paesschen en Tom Sleeuwaert van h-EERLIJK ZOERSEL voor het zwembad in Pulderbos waar mogelijk het nieuwe gemeenschappelijke zwembad zou kunnen komen omdat het revalidatiecentrum verhuist. © Toon Verheijen

Opnieuw ruzie over zwembaddossier: “Meerderheid vertraagt alternatieve piste van eenvoudig zwembad om Plopsa’s van deze wereld in pole position te brengen”

Zoersel/ZandhovenHet zit er – opnieuw – bovenarms op tussen de meerderheid en de oppositie in Zoersel rond het zwembaddossier. De oppositie verwijt de meerderheid dat de tweede piste van een kleiner basiszwembad nodeloos vertraagd wordt en dat er alles aan gedaan wordt om Studio 100 in – dixit Wouter Bollansée – pole position te brengen voor de bouw van het nieuwe zwembadcomplex. De oppositie krijgt steun van onafhankelijk schepen Cindy Van Paesschen.

 1. Huizen in Merksplas bijna 30 procent duurder, Hoogstraten het duurst en Turnhout het goedkoopst
  PREMIUM
  Hoogstraten/Merksplas/Turnhout/Beerse/Vosselaar/Lille/Baarle-Hertog/Rijkevorsel

  Huizen in Merksplas bijna 30 procent duurder, Hoogstra­ten het duurst en Turnhout het goedkoopst

  De gemiddelde woningprijs in Merksplas is tussen 2016 en 2020 gestegen met maar liefst 29,5 procent. Betaalde je in 2016 nog zo’n 270.000 euro dan was dat vorig jaar al zo’n 350.000 euro. Woningen in Hoogstraten blijven wel nog het duurst. Opvallend: terwijl overal in de regio de prijs tussen 2019 en 2020 stijgt, daalt die in Turnhout met 1,3 procent.
 1. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen