Het kabouterbos bleef zondag gesloten.
Volledig scherm
Het kabouterbos bleef zondag gesloten. © emz

Ook kaboutertjes blijven binnen met stormweer: kerstwandeling zondag gesloten

ZoerselStorm Bella raast door ons land. De kerstwandeling ‘Door Kabouterogen’ in het bos op de Herentalsebaan in Zoersel blijft daarom zondag gesloten.

 1. The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alternatief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”
  Brasschaat/Vlaanderen

  The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alterna­tief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”

  De organisatoren van The Big Bounce, een muziekfestival in combinatie met (enorme) springkastelen, trekken dit voorjaar met hun concept naar Vlaamse scholen. Na twee succesvolle edities op het domein De Ster in Sint-Niklaas willen de broers Jan en Guy Pluym niet nog eens jaar zonder The Big Bounce. “Scholen mogen buiten de muren niets organiseren dus wij hopen hiermee een perfect alternatief aan te bieden”, klinkt het bij de broers.
 2. Kersttocht neemt wandelaars mee in wondere wereld van kabouters en bosinsecten
  Zoersel

  Kersttocht neemt wandelaars mee in wondere wereld van kabouters en bosinsec­ten

  Buurtcomité ‘Den Overkant’ pakt dit jaar uit met de kerstwandeling ‘Door Kabouterogen’. De tocht met start aan de boskapel op de Herentalsebaan in Zoersel en neemt de wandelaars mee in een wondere wereld van kabouters en insecten of andere bosdieren. De avonturen van het jongetje Kobbe worden verteld aan de hand van fraai geknutselde taferelen met een educatieve toets. Van 6 december tot 6 januari zijn de belevenissen te ontdekken.
 1. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis

 2. Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevonden, museum had diefstal niet opgemerkt
  Play

  Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevon­den, museum had diefstal niet opgemerkt