Kerstverlichting op de Handelslei in Sint-Antonius Zoersel
Volledig scherm
Kerstverlichting op de Handelslei in Sint-Antonius Zoersel © emz

Ondernemers lanceren eindejaarsactie: winkel bij lokale handelaar en maak iedere week kans op e-step

ZoerselDe ondernemersvereniging Sint-Antonius Bruist heeft haar eindejaarsactie gelanceerd. Als je een aankoop doet bij een lokale deelnemende handelaar, krijg je een lotje, dat je ingevuld moet deponeren in de inkomhal van het KBC verzekeringskantoor EXPERTA. Uit de binnengebrachte lotjes wordt de komende acht weken iedere zondagavond eentje uitgetrokken. De winnaar krijgt een elektronische step. 

 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Ziggy (30) van metalband Fatal Move overwon kanker, nu zamelt hij geld in voor lotgenoten: “Ga alsjeblief op tijd hulp zoeken, voor mij was het bijna te laat”
  PREMIUM
  MERKSEM

  Ziggy (30) van metalband Fatal Move overwon kanker, nu zamelt hij geld in voor lotgenoten: “Ga alsjeblief op tijd hulp zoeken, voor mij was het bijna te laat”

  Ziggy Coertjens (30) van hardcore- en metalband Fatal Move uit Merksem wil lotgenoten helpen. Vijf jaar geleden kreeg hij de harde diagnose van een uitgezaaide kanker, maar intussen heeft hij de ziekte zo goed als volledig overwonnen. Met zijn band verkoopt hij mutsen en loopt hij de 100km-run, allebei ten voordele van Kom op tegen Kanker. “Pas als je de ziekte zelf doorstaat, merk je dat ze overal om je heen zit bij vrienden en familie.”