Kinderdagverblijf 'Biejoekes' opent op 1 juni haar deuren. Boven: Nathalies mama Martine Ceulemans, zaakvoerster Nathalie De Vos, medewerkster Kyara Langendries. Onder: burgemeester Liesbeth Verstreken, mama Liesbeth Vos met haar zoontje Vicq en kinderopvangschepen Olivier Rul
Volledig scherm
Kinderdagverblijf 'Biejoekes' opent op 1 juni haar deuren. Boven: Nathalies mama Martine Ceulemans, zaakvoerster Nathalie De Vos, medewerkster Kyara Langendries. Onder: burgemeester Liesbeth Verstreken, mama Liesbeth Vos met haar zoontje Vicq en kinderopvangschepen Olivier Rul © Lisa Dingenen

Nieuw kinderdagverblijf opent op 1 juni: “Een eigen crèche is altijd mijn droom geweest”

ZoerselWeldra heeft Zoersel een kinderdagverblijf erbij. Op 1 juni opent Nathalie De Vos (27) de crèche ‘Biejoekes’ op de Eikenlaan. Tot vreugde van het gemeentebestuur, want de vrije plaatsen voor kinderopvang zijn in de Voorkempen schaars. 

 1. Domein Walterus breidt verder uit: na wijn en gin, nu ook rum en (binnenkort) calvados
  PREMIUM
  Lille/Vorselaar

  Domein Walterus breidt verder uit: na wijn en gin, nu ook rum en (binnenkort) calvados

  Nadat wijnproducent Walterus uit Poederlee (Lille) eerder al enkele gins op de markt bracht, breiden Annick Milis en Reinout Moonen hun gamma nog verder uit. Dit keer met twee verschillende soorten rum. En daarmee stopt het niet: domein Walterus werkt ook aan een eigen calvados. “We zien de vraag naar onze lokale en ambachtelijke sterke dranken stijgen”, verklaart Annick Milis.
 2. “Komaan Woutje, alles blijven geven”: supporters teleurgesteld maar trots na zesde plaats van Wout Van Aert
  PREMIUM
  Lille

  “Komaan Woutje, alles blijven geven”: supporters teleurge­steld maar trots na zesde plaats van Wout Van Aert

  Vurig hoopten ze op een gouden medaille. Maar die hoop veranderde in een teleurstelling over zijn zesde plaats. Toch zijn de supporters van Wout Van Aert vooral trots op wat ‘ons Woutje’ gepresteerd heeft. Wij volgden de olympische tijdrit in café ’t Vliegershof in Lille. Dat is het clublokaal van Het Vliegend Wiel, de toeristenclub waarvan Wout Van Aert als kind zelf lid was.