Wendy Dekker in het nieuwe winkeltje aan de Keysershoeve
Volledig scherm
Wendy Dekker in het nieuwe winkeltje aan de Keysershoeve © emz

Na stormloop op drive-in heeft buffelboerderij nu eigen hoevewinkeltje

ZoerselNa het gigantisch succes van de drive-in, heeft de buffelboerderij Keysershoeve op de Raymond Delbekestraat in Sint-Antonius Zoersel nu een eigen hoevewinkeltje. Daar kunnen liefhebbers terecht voor buffelburgers, buffelboterkoekjes, buffelworstenbroodjes, buffelkaas en buffelijs. Wendy Dekker en Wim Keysers zijn van plan het assortiment nog uit te breiden. “We zijn bezig met thee, gin en likeur op basis van buffelmelk”, verklapt Wendy. 

 1. Ritje met de auto door buffel- en koeienstallen? In deze zuivelboerderij kan het
  PREMIUM
  Zoersel

  Ritje met de auto door buffel- en koeienstal­len? In deze zuivelboer­de­rij kan het

  De Buffelboerderij van Wendy Dekker en Wim Keysers op de Raymond Delbekestraat in Sint-Antonius Zoersel zet een drive-in op poten. Van zondag 8 tot 15 november kunnen liefhebbers passeren voor allerlei buffel- of koemelkproducten en groenten of fruit van andere boeren. Het wachten op je bestelling zal alvast niet vervelen: je mag met je auto door de stallen rijden om de dieren te bewonderen of zelfs te aaien.
 2. Wat doet vaccinatiecentrum Voorkempen als deelnemers plots niet opdagen? “Tot hiertoe nog geen enkel vaccin verloren gegaan
  Malle

  Wat doet vaccinatie­cen­trum Voorkempen als deelnemers plots niet opdagen? “Tot hiertoe nog geen enkel vaccin verloren gegaan

  Omdat heel wat zorgverleners niet opdaagden, kreeg in het Vlaams-Brabantse Grimbergen afgelopen weekend een honderdtal mensen onverwacht een vaccin, nadat ze op een interne reservelijst kwamen te staan na een oproep via Facebook. Wat doet vaccinatiecentrum Voorkempen in Malle als er plots plaatsen vrijkomen? “We bellen dan last minute zorgverstrekkers uit onze eerstelijnszone op. Altijd spannend, maar tot hiertoe zijn er geen vaccins verloren gegaan”, aldus Pieter Poriau, mede-coördinator van het vaccinatiecentrum.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Zo willen BV's meer Vlamingen overtuigen om zich te laten vaccineren
  Play

  Zo willen BV's meer Vlamingen overtuigen om zich te laten vaccineren