De Scouts van Halle-Zoersel kijkt alvast uit naar Het Grote Bosgebeuren aankomende zaterdag
Volledig scherm
De Scouts van Halle-Zoersel kijkt alvast uit naar Het Grote Bosgebeuren aankomende zaterdag © emz

Na coronapauze maakt Het Grote Bosgebeuren comeback met 11 uur lang feestgedruis

ZoerselNa een jaartje noodgedwongen coronapauze is ‘Het Grote Bosgebeuren’ van Scouts Halle-Zoersel terug van weggeweest. De openluchtfuif belooft zaterdag een marathon te worden, want de mainstage opent al in de namiddag. Jong en wat ouder kan zich ‘s avonds laten gaan aan drie verschillende podia in een bosrijke omgeving. 

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Sterrenchefs van Hertog Jan openen nu ook Bar Bulot in Botanic
  ANTWERPEN

  Sterren­chefs van Hertog Jan openen nu ook Bar Bulot in Botanic

  Sterrenchefs Gert De Mangeleer en Joachim Boudens openen donderdag Bar Bulot naast hun Hertog Jan in Botanic aan het Mechelseplein. Bar Bulot zag in 2019 het levenslicht in Brugge als seafoodrestaurant maar groeide uit tot een zaak waar ook vleesliefhebbers aan hun trekken komen. In 2021 ontving Bar Bulot een Michelinster en werd het brasserie van het jaar volgens Gault&Millau. Nu is er dus ook een Bar Bulot in de Koekenstad.
 2. Hoofdinspectrice Dasy (45) strijdt mee in VTM-programma ‘De Sterkste Handen’: “Laten zien dat achter politie ook een mens schuilt”
  Schilde/Antwerpen

  Hoofdin­spec­tri­ce Dasy (45) strijdt mee in VTM-programma ‘De Sterkste Handen’: “Laten zien dat achter politie ook een mens schuilt”

  Een strijd der titanen barst vanaf dinsdag los op VTM in het nieuw televisieprogramma ‘De Sterkste Handen’. Daarin nemen tien hardwerkende Vlamingen het tegen elkaar op. Aan die krachtmeting waagt ook Dasy Wagemans (45) uit Schilde zich. De hoofdinspectrice van Politie Antwerpen wil tonen “dat je als vrouw en na je veertig nog mee kan met de maatschappij.”