Kenny Van Doren is op 28-jarige leeftijd overleden. Een rouwstoet motards zal zijn urne zaterdag naar de afscheidsplechtigheid voeren
Volledig scherm
PREMIUM
Kenny Van Doren is op 28-jarige leeftijd overleden. Een rouwstoet motards zal zijn urne zaterdag naar de afscheidsplechtigheid voeren © RV

Motards begeleiden urne van Kenny (28) naar uitvaart: “We willen hem een mooie, laatste rit bezorgen”

Zoersel/DeurneNog zoveel plannen had hij, al heeft het niet mogen zijn. De 28-jarige Kenny Van Doren uit Zoersel is op 14 september plotsklaps thuis overleden. De diepbedroefde familie, vrienden en collega’s nemen zaterdag in Westmalle afscheid van de jonge papa en graag geziene tramchauffeur. “Als je iets aan Kenny vroeg, stond hij altijd voor je klaar”, treurt schoonbroer Jeroen D’hollander, die samen met andere motorrijders de urne van de fervente motard vanuit Deurne naar de plechtigheid zal voeren.

 1. Ondanks hoge energieprijzen pakt Winterdorp Schilde uit met schaatspiste: “Laat ons die moeilijke tijden even vergeten”
  Schilde

  Ondanks hoge energie­prij­zen pakt Winterdorp Schilde uit met schaatspis­te: “Laat ons die moeilijke tijden even vergeten”

  Door de exploderende prijzen voor energie zoeken verschillende winterdorpen alvast een alternatief voor de klassieke schaatsbaan. Zo zal je op het nieuwe concept Winterdroom Brasschaat kunnen rolschaatsen. Maar de organisatie van Winterdorp Schilde verzekert dat een ijspiste van de partij zal zijn. Het evenement duurt zelfs langer dan anders, van vrijdag 18 november 2022 tot en met zondag 8 januari 2023.
 2. Dan toch nog groot WK-dorp in Antwerpen voor Rode Duivels: “Naar voetbaltermen ongeziene productie om te vieren als nooit tevoren”
  ANTWERPEN

  Dan toch nog groot WK-dorp in Antwerpen voor Rode Duivels: “Naar voetbalter­men ongeziene productie om te vieren als nooit tevoren”

  Hoezo geen animo voor de Rode Duivels en het WK voetbal in Qatar? Dat is buiten festivalorganisatoren Ugur Akkus en Alain Geuns gerekend. Op de valreep zorgt het duo nog voor een groot supportersdorp om de Belgen richting goud te schreeuwen. Scène voor al dat feestgedruis is evenementenhal Waagnatie, zodat slecht weer geen spelbreker kan zijn. “Waarom zou België geen wereldkampioen kunnen spelen? Deze kans mogen we niet laten passeren.”