Cindy Van Paesschen (links) heeft samen met haar zoon Kevin zomerzwemschool CK Swimming opgestart. Elke Langens komt er aquagym geven.
Volledig scherm
Cindy Van Paesschen (links) heeft samen met haar zoon Kevin zomerzwemschool CK Swimming opgestart. Elke Langens komt er aquagym geven. © Toon Verheijen

Moeder en zoon starten zomerzwemschool in eigen tuin: “We doen iets aan die lange wachtlijsten”

ZoerselOok naarstig op zoek naar een plek waar je zoon of dochter kan leren zwemmen? Je bent niet de enige: na een coronaperiode waarin de lessen niet mochten plaatsvinden, zijn de wachtlijsten ellenlang. Het bracht Cindy Van Paesschen, die in haar tuin een zwembad heeft, op een idee. Samen met haar zoon Kevin is ze er een zomerzwemschool gestart. “Het is zo belangrijk dat kinderen de basistechnieken snel aanleren”, vertellen Cindy en Kevin van CK Swimming.

  1. Politieke impasse is doorbroken in Zoersel: CD&V stapt in college, maar eist wel drie schepenzitjes op
    Zoersel

    Politieke impasse is doorbroken in Zoersel: CD&V stapt in college, maar eist wel drie schepenzit­jes op

    De politieke crisis in Zoersel lijkt bezworen. CD&V stapt in het college, waardoor er nu opnieuw een stabiele meerderheid is. N-VA, dat met Liesbeth Verstreken de sjerp behoudt, betaalt wel een forse prijs en verliest twee schepenmandaten. CD&V heeft er drie, zowel Open Vld als Groen nog steeds één. Cindy Van Paesschen, die na haar vertrek uit N-VA als onafhankelijke schepen bleef, is er niet meer bij.