Het rouwregister voor Mariëtte Coppens in het Lindepaviljoen met haar houtsculpturen uit de eeuwenoude Zoerselse linde op de achtergrond
Volledig scherm
Het rouwregister voor Mariëtte Coppens in het Lindepaviljoen met haar houtsculpturen uit de eeuwenoude Zoerselse linde op de achtergrond © emz

Lovende woorden voor overleden ereburger Mariëtte Coppens: “Door de kunst blijf je verder leven”

ZoerselZoersel neemt afscheid van haar ereburger Mariëtte Coppens, die vorige week zondag overleed op 90-jarige leeftijd. De gemeente opende zaterdag een rouwregister in het Lindepaviljoen, waar haar houtsculpturen uit de eeuwenoude Zoerselse linde te bezichtigen zijn. Bejubelende teksten vloeiden uit de pen. “Als trotse inwoners van Zoersel nemen we bedroefd afscheid van Mariëtte. Toch is ze hier blijvend aanwezig. Onze grote dankbaarheid en bewondering zijn blijvend.” 

  1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
    Livios

    Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

    Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.