Joël Springael en Conny Vissers met de gloednieuwe eetsuggestiekaart
Volledig scherm
Joël Springael en Conny Vissers met de gloednieuwe eetsuggestiekaart © emz

Loungebar heropent met eetkaart: “Verlies door corona wat opvangen”

ZoerselDe horeca bereidt zich volop voor op de heropening van de terrassen. Zo ook ROCKS The Vintage Lounge in hartje Zoersel. Het café zal vanaf zaterdag niet alleen drankjes, maar ook een uitgebreider gamma aan hapjes én een aantal gerechten zoals huisbereide spaghetti aanbieden. 

 1. Wetenschappelijk verantwoord frieten bakken of sterrenkijken op het MAS? Sound of Science palmt zomer én najaar in met wetenschapsavonden
  ANTWERPEN

  Wetenschap­pe­lijk verant­woord frieten bakken of sterrenkij­ken op het MAS? Sound of Science palmt zomer én najaar in met weten­schaps­avon­den

  Na passages in de kastelen en forten van de Antwerpse zuidrand komt het wetenschapsfestival Sound of Science nu écht naar de Koekenstad. Met Sound of Science Nights wordt vanaf de zomer tot en met het najaar de Seefbrouwerij ingepalmd op het Eilandje. Naast wetenschappelijk frieten bakken en bier brouwen zijn er ook live specials van onder andere Lieven Scheire en filosofeert Stijn Meuris over de ruimte.
 2. Horecabazen kunnen niet wachten om terrassen te openen: “Laat ons hopen dat het sluitingsuur niet al te vroeg is”
  Zoersel/Malle

  Horecaba­zen kunnen niet wachten om terrassen te openen: “Laat ons hopen dat het sluitings­uur niet al te vroeg is”

  De kogel is door de kerk: cafés en restaurants mogen vanaf zaterdag 8 mei gasten ontvangen op hun terras. De horecazaken zijn blij nu er eindelijk perspectief is. “Al moeten we wel bekijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat het op ons terras ook met kouder of regenachtig weer aangenaam is”, reageert Joël Springael (30) van café ROCKS The Vintage Lounge in Zoersel.