KWB Zoersel zamelde al meer dan 4.000 euro in: “We willen de rolstoelfiets sponsoren”

Verschillende leden van de fietsclub van KWB Zoersel zamelden al meer dan 4.000 euro in kader van de Warmste Week: “Met het opgehaalde bedrag willen we WZC ‘De Buurt’ een cheque bezorgen om een deel van de kosten van zijn rolstoelfiets te recupereren”, vertelt Wim Molly van het kernbestuur van fietsclub KWB Zoersel. 

0 reacties

 1. Malle bekijkt samenwerking met buurgemeenten voor beveiliging op fuiven
  Malle

  Malle bekijkt samenwer­king met buurgemeen­ten voor beveili­ging op fuiven

  Maar liefst 18 bewakingsfirma’s zouden de Chirojongens Oostmalle volgens jeugdschepen Elisabeth Joris (DBM) gecontacteerd hebben voor hun fuif La Nuit Fatale in april. Omdat geen enkel bedrijf professionele beveiligers kon sturen, namen leiding en ouders die taak op zich. Jammer genoeg gebeurden er enkele incidenten. Zo werden de tanden van een 17-jarige jongen uitgeslagen. De gemeente bekijkt of ze met de buurgemeentes kan samenwerken voor security op fuiven.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.