De Kerkstraat is van 4 tot en met 13 augustus onderbroken tussen Dorp en Krekelenberg vanwege een nieuwe laag asfalt
Volledig scherm
De Kerkstraat is van 4 tot en met 13 augustus onderbroken tussen Dorp en Krekelenberg vanwege een nieuwe laag asfalt © emz

Kerkstraat krijgt nieuwe laag asfalt: tien dagen verkeershinder

ZoerselDe Kerkstraat in Zoersel krijgt tussen Dorp en Krekelenberg een nieuwe laag asfalt. Doorgaand verkeer moet van 4 tot en met 13 augustus omrijden via Krekelenberg.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.