De Kerkstraat is van 4 tot en met 13 augustus onderbroken tussen Dorp en Krekelenberg vanwege een nieuwe laag asfalt
Volledig scherm
De Kerkstraat is van 4 tot en met 13 augustus onderbroken tussen Dorp en Krekelenberg vanwege een nieuwe laag asfalt © emz

Kerkstraat krijgt nieuwe laag asfalt: tien dagen verkeershinder

ZoerselDe Kerkstraat in Zoersel krijgt tussen Dorp en Krekelenberg een nieuwe laag asfalt. Doorgaand verkeer moet van 4 tot en met 13 augustus omrijden via Krekelenberg.

  1. WK VOETBAL. Nog twee maanden tot Qatar, maar ligt Turnhout (al) wakker van de Rode Duivels? “Nog geen enkele aanvraag binnen”
    PREMIUM
    Turnhout

    WK VOETBAL. Nog twee maanden tot Qatar, maar ligt Turnhout (al) wakker van de Rode Duivels? “Nog geen enkele aanvraag binnen”

    De energiecrisis en de periode van het jaar - het WK wordt voor het eerst niet in de zomer georganiseerd - zullen ongetwijfeld een invloed hebben op de beleving van het WK voetbal in Turnhout. Dat blijkt uit onze rondvraag in de Binkenstad. “Bij andere grote tornooien zijn er meerdere kandidaten om een scherm te plaatsen. Voor dit jaar hebben we nog geen enkele aanvraag voor een WK-event binnen", zegt burgemeester Paul Van Miert. Wordt het dan een winters voetbalfeest in mineur? Of komt de horeca met een oplossing?