De jeugdgevangenis in Tongeren waar de jonge inbreker is opgesloten.
Volledig scherm
De jeugdgevangenis in Tongeren waar de jonge inbreker is opgesloten. © TONY VAN GALEN

Inbreker (16) opgesloten in jeugdinstelling

0 reacties

 1. Sociaal theater Tutti Fratelli eert Reinhilde Decleir met nieuwe voorstelling ‘De Störm’: “Haar verlies was als een donderslag bij heldere hemel”
  ANTWERPEN

  Sociaal theater Tutti Fratelli eert Reinhilde Decleir met nieuwe voorstel­ling ‘De Störm’: “Haar verlies was als een donderslag bij heldere hemel”

  Het had de kroon op het vijftienjarig bestaan van sociaal theater Tutti Fratelli moeten worden, maar de nieuwe voorstelling ‘De Störm’ zal toch vooral een eerbetoon aan bezieler Reinhilde Decleir zijn. Het stuk - van de hand van Shakespeare en op Reinhildes vraag herschreven door Tom Lanoye - gaat begin volgend jaar in première.
 2. Tractoren vatten post op brug over E34 in Zoersel: “We gaan failliet door stikstofregels die nu op tafel liggen”
  PREMIUM
  Zoersel

  Tractoren vatten post op brug over E34 in Zoersel: “We gaan failliet door stikstofre­gels die nu op tafel liggen”

  Boeren hebben woensdagavond in heel Vlaanderen sereen actie gevoerd tegen het stikstofakkoord van de Vlaamse regering. Ook op de brug van de Kruisdreef tussen Zoersel en Pulderbos over de E34 vroegen de agrariërs aandacht voor hun bezorgdheden aan de passerende voertuigen op de autostrade. “De toekomst voor heel wat landbouwers zal verdwijnen door de te strenge regels”, aldus de jonge melkveeboer Senne Bastiaensen (20) uit Zoersel.