De kleine Maartje Verheijen (4) zag het wel zitten en aarzelde niet om de koeien en waterbuffels te aaien.
Volledig scherm
De kleine Maartje Verheijen (4) zag het wel zitten en aarzelde niet om de koeien en waterbuffels te aaien. © Benoit De Freine

IN BEELD. Drive-in tussen de koeien gigantisch succes: “Zoveel blije gezichtjes, daar doe je het toch voor?”

ZoerselDe Buffelboerderij van Wendy Dekker en Wim Keysers op de Raymond Delbekestraat in Sint-Antonius Zoersel heeft zondag voor de eerste keer een drive-in georganiseerd in hun stallen. Uw journalist trok er samen met vrouwlief en hun tweeling Maartje en Lise naartoe. De reacties waren unaniem. “Papa en mama, dit willen we nog eens doen!”

 1. Wie wil het vel redden van N-VA Zoersel en wordt de nieuwe coalitiepartner? Dit zijn de vijf mogelijkheden
  PREMIUM
  Zoersel

  Wie wil het vel redden van N-VA Zoersel en wordt de nieuwe coalitie­part­ner? Dit zijn de vijf mogelijkhe­den

  Na de verkiezingen van oktober 2018, behaalde N-VA 33 procent van de stemmen en 11 zetels. Het ging in zee met Groen en Open Vld die respectievelijk 2 en 1 zetel behaalden. Samen vormden ze een krappe meerderheid van 14 op 27. Na het ‘afhaken’ van schepen Cindy Van Paesschen en nu gemeenteraadsvoorzitter Marcel De Vos blijven er 12 op 27 over en verklaarde burgemeester Liesbeth Verstreken zelf dat ze op zoek wil/moet naar een stabiele meerderheid. Welke opties zijn er in het geval de huidige coalitie samen wil/kan blijven.
 2. Ritje met de auto door buffel- en koeienstallen? In deze zuivelboerderij kan het
  PREMIUM
  Zoersel

  Ritje met de auto door buffel- en koeienstal­len? In deze zuivelboer­de­rij kan het

  De Buffelboerderij van Wendy Dekker en Wim Keysers op de Raymond Delbekestraat in Sint-Antonius Zoersel zet een drive-in op poten. Van zondag 8 tot 15 november kunnen liefhebbers passeren voor allerlei buffel- of koemelkproducten en groenten of fruit van andere boeren. Het wachten op je bestelling zal alvast niet vervelen: je mag met je auto door de stallen rijden om de dieren te bewonderen of zelfs te aaien.