Vrouw & Maatschappij Zoersel voert actie tegen partnergeweld. V.l.n.r.: Welzijnsschepen Cindy Van Paesschen, burgemeester Liesbeth Verstreken, politieagent Erwin Geluykens met CD&V-vrouwen Katrien Schryvers, Chris Gonnissen en Marlies Caeyers
Volledig scherm
Vrouw & Maatschappij Zoersel voert actie tegen partnergeweld. V.l.n.r.: Welzijnsschepen Cindy Van Paesschen, burgemeester Liesbeth Verstreken, politieagent Erwin Geluykens met CD&V-vrouwen Katrien Schryvers, Chris Gonnissen en Marlies Caeyers © emz

Gemeentehuis vormt decor van ‘crime scene’: Vrouw & Maatschappij voert actie tegen partnergeweld

ZoerselVrouw & Maatschappij (V&M) Zoersel heeft vrijdagmiddag het gemeentehuis omgetoverd tot een ‘crime scene’ als symboolactie tegen partnergeweld. De CD&V-vrouwen overhandigden daarenboven een wit lintje en een infoflyer aan het lokaal bestuur om te vragen dat ook de gemeente mee actie onderneemt. “Partnergeweld is géén marginaal probleem”, kadert Chris Gonnissen, voorzitsters van V&M Zoersel. 

 1. Reinhilde Decleir en Borgerhoutse Reuzenstoet winnen Vlaamse cultuurprijzen Ultimas: “Beiden zorgen voor ongeziene sociale verbinding in de stad”
  ANTWERPEN

  Reinhilde Decleir en Borgerhout­se Reuzen­stoet winnen Vlaamse cultuur­prij­zen Ultimas: “Beiden zorgen voor ongeziene sociale verbinding in de stad”

  De Ultimas of Vlaamse cultuurprijzen werden dinsdagavond uitgereikt in deSingel aan dertien laureaten, als erkenning voor hun verdienste in de socio-culturele sector. Voor Antwerpen won de Borgerhoutse Reuzenstoet in de categorie erfgoed en - hoe kan het ook anders - Reinhilde Decleir ontving de Ultima voor Algemene Culturele Verdienste. “Haar loopbaan liep samen met elk artistiek hoogtepunt van het Vlaams theater van de voorbije vier decennia.”
 2. Lassers in opleiding smeden herdenkingsboom voor overledenen van Monnikenheide
  Zoersel/Zandhoven

  Lassers in opleiding smeden herden­kings­boom voor overlede­nen van Monniken­hei­de

  Op de Zoerselse campus van Monnikenheide-Spectrum is vrijdagmiddag een stalen boom geplant. In de takken hangen houten vlindertjes met de namen van overledenen uit de zorginstelling voor mensen met een beperking. “Zo blijven we ze voor altijd gedenken”, aldus algemeen directeur Johan Vermeeren. De bijzondere vlinderboom werd vervaardigd door de vijfdejaars lassen-constructie van het VTI in Zandhoven.
 3. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.