Leo Van Rossum (62) is het brein achter de kerstwandeling De Kleine Prinses
Volledig scherm
Leo Van Rossum (62) is het brein achter de kerstwandeling De Kleine Prinses © Ewoud Meeusen

De Kleine ‘Prinses’ van de Saint-Exupéry vliegt rond in Zoersels bos

Tussen 6 december en 6 januari daalt De Kleine Prinses neer in Zoersel. Aan de boskapel aan de Herentalsebaan vertelt Den Overkant in negentien uitgebeelde passages het sprookjesverhaal ‘De Kleine Prins’ van Antoine de Saint-Exupéry: “Maar dan in een licht aangepaste versie”, zegt hoofdorganisator Leo Van Rossum (62). 

0 reacties

 1. Natalia en Stijn Meuris twee van de ‘secret guests’ op Hans Francken Invites in Essen: “Het wordt sowieso een stevig feestje”
  Essen

  Natalia en Stijn Meuris twee van de ‘secret guests’ op Hans Francken Invites in Essen: “Het wordt sowieso een stevig feestje”

  Ze wilden ze eigenlijk allemaal geheim houden, maar om tegemoet te komen aan de smeekbede van heel wat fans verklappen Hans Francken en Dave Vercauteren dan toch al twee van de ‘secret guests’ van Hans Francken Invites op vrijdag 5 augustus. Dat zijn niemand minder dan Stijn Meuris en Natalia. Daarnaast treden er vrijdagavond nog vijf geheime artiesten op naast Simon VC, 2 Fabiola en Michael Schack. Zaterdagavond treden Camille, Metejoor en De Kreuners op.
 2. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.