Nathalie Manshoven in Antonia Dagbladhandel. De opslagplaats staat bomvol postpakketjes
Volledig scherm
Nathalie Manshoven in Antonia Dagbladhandel. De opslagplaats staat bomvol postpakketjes © emz

Dagbladhandel verdrinkt in postpakketjes: “Kom ze alstublieft sneller afhalen”

ZoerselNet als bij bpost is het ook in de afhaalpunten voor postpakketjes alle hens aan dek. De opslagplaats van Dagbladhandel Antonia in Sint-Antonius Zoersel, gerund door Nathalie Manshoven en Danny De Munck, staat bomvol pakketjes. Zakken vol pakketjes staan ongeopend in het magazijn totdat er plaats is in de rekken. “Meer plek kunnen we niet creëren. Als er lang gewacht wordt om de pakketjes op te halen, zijn andere klanten gewoonweg de pineut”, aldus Nathalie Manshoven van Dagbladhandel Antonia. 

 1. Gouverneur vernietigt gemeenteraadsbesluit: bestuur mag dorpszaal al bouwen, maar voor Europese subsidies lijkt het te laat
  PREMIUM
  Zoersel

  Gouverneur vernietigt gemeente­raads­be­sluit: bestuur mag dorpszaal al bouwen, maar voor Europese subsidies lijkt het te laat

  Cathy Berx heeft een besluit van de gemeenteraad in Zoersel inzake de bouw van de dorpszaal in de pastorijtuin in Halle vernietigd. De gouverneur beschouwt gemeenteraadslid Tom Sleeuwaert (h-EERLIJK ZOERSEL) als betrokken partij, waardoor hij in oktober dus eigenlijk niet mee had mogen stemmen. Door die beslissing behoudt het bestuur haar uitvoerbare vergunning om de dorpszaal al te bouwen. Al lijkt het onhaalbaar om nog in aanmerking te komen voor de Europese subsidies voor innovatieve verwarming via zonnepanelen.
 2. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 1. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre

 2. Yente (17) kreeg vandaag al eerste Vlaamse tiener zijn coronavaccin Qmusic

  Yente (17) kreeg vandaag al eerste Vlaamse tiener zijn coronavac­cin