Véronique Aertssen met een bruidsjurk van Cermo Curves
Volledig scherm
Véronique Aertssen met een bruidsjurk van Cermo Curves © Tessa Kraan

Cermo Curves helpt plus-size bruiden aan trouwjurk: “Passen is geen opgave meer, maar een fijne ervaring”

ZoerselGrotere vrouwen of dames met een maatje meer kunnen voor een bruidsjurk in alle stijlen voortaan terecht bij Cermo Curves, een bedrijfje van Véronique Aertssen (38) uit Sint-Antonius Zoersel. Momenteel is haar aanbod met maten van 46 tot en met 62 te vinden in de bruids- en suitewinkel Cermo Concept op de Rodendijk in Zoersel. 

 1. Eens iets anders dan Werchter of Tomorrowland? Ontdek hier alle zomerfestivals in de provincie Antwerpen
  PREMIUM
  Antwerpen

  Eens iets anders dan Werchter of Tomorrow­land? Ontdek hier alle zomerfesti­vals in de provincie Antwerpen

  Drie weekends Tomorrowland, twee weekends Pukkelpop, vier (vier?) weekends Werchter en dan nog eens een extra festival door Tomorrowland en Werchter samen. Het lijkt wel alsof de drie groten van ons land de festivalzomer willen kapen. Maar dat wil niet zeggen dat middelgrote festivals en evenementen zich daar zomaar bij neerleggen. Een bloemlezing van wat er deze zomer zoal in de provincie Antwerpen te beleven valt. Want er bestaat wel degelijk meer dan de Tomorrowlands en Werchters van deze wereld.
 2. Van Granelle in Mortsel tot Bocal in Borgerhout: In deze 4 winkels in de regio Antwerpen kan je gaan shoppen tijdens Mei Plasticvrij
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Granelle in Mortsel tot Bocal in Borgerhout: In deze 4 winkels in de regio Antwerpen kan je gaan shoppen tijdens Mei Plastic­vrij

  Mei Plasticvrij, dat is een hele maand proberen om geen of zo weinig mogelijk plastic afval te verbruiken. In heel wat winkels kan je niet anders dan verpakkingen mee naar huis zeulen. Daarom ging onze redactie op zoek naar zaken in de ruime regio rond Antwerpen, waar wegwerpplastic taboe is. Van Granelle in Mortsel tot Bocal in Borgerhout. Bij deze vier zaken neem je zelf je verpakking mee.