Sinds vrijdag kan u ook postpakketjes verzenden en ontvangen aan Carrefour Market.
Volledig scherm
Sinds vrijdag kan u ook postpakketjes verzenden en ontvangen aan Carrefour Market. © Ewoud Meeusen

Carrefour krijgt Bpost-lockers voor verzenden of ontvangen postpakketjes

Sinds vrijdagmorgen kan de Zoerselaar zijn pakjes verzenden of laten leveren aan Carrefour Market aan de Smissestraat. Bpost plaatste daar een gloednieuwe Cubee pakjesautomaat met lockers. 

0 reacties

 1. Herman Vanspringel na eigen nieuwelingenkoers met standbeeld geëerd: “Dit is nog maar eens de kroon op het werk, dikke merci!”
  Grobbendonk

  Herman Vansprin­gel na eigen nieuwelin­gen­koers met standbeeld geëerd: “Dit is nog maar eens de kroon op het werk, dikke merci!”

  Zondag trok de 34ste editie van de Herman Vanspringels Diamond door de Kempense straten. Start van de wedstrijd lag in het shopping center te Olen. Voor de allereerste keer werd de finishlijn in het centrum van Vanspringel zijn thuishaven Grobbendonk getrokken. En daar hoorde tot ieders verbazing een verrassing bij voor de grote wielerkampioen. Het was een nietsvermoedende Herman Vanspringel (78) zelf die zijn standbeeld onthulde.
 2. Van het Schoonselhof tot het Ravenhof: Fiets mee langs de mooiste kastelen in de regio Antwerpen
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van het Schoonsel­hof tot het Ravenhof: Fiets mee langs de mooiste kastelen in de regio Antwerpen

  Vlamingen zijn gek op Franse châteaux. Onderweg naar het zuiden van Europa passeren we ze een voor een. Maar ook in ons landje staan er vele mooie kastelen. Met de lente die nu al een tijdje bezig is, groeit ook de hoop op echt fietsweer. Wij stippelden voor de kasteelliefhebbers en de ontdekkende fietsers onder ons een aantal fietsroutes uit langs de kastelen in de ruime regio rond Antwerpen: van het Schoonselhof in het zuiden tot het Ravenhof in het noorden.