Bakkerij Van Staeyen blijft zaterdag dicht na een telefoontje van de contactopsporing in kader van het coronavirus
Volledig scherm
Bakkerij Van Staeyen blijft zaterdag dicht na een telefoontje van de contactopsporing in kader van het coronavirus © emz

Bakkerij Van Staeyen blijft zaterdag preventief dicht vanwege mogelijk contact met coronavirus

ZoerselBakker Glenn Van Stayen en bakkersvrouw Ilse Noël houden zaterdag hun bakkerij Van Staeyen in het dorp van Zoersel dicht in afwachting van de resultaten van hun coronatest. Na een telefoontje van de contactopsporing besloten ze de bakker vrijdagnamiddag meteen te sluiten en zichzelf te laten testen.

 1. Saga rond gemeenteraadsvoorzitter ontspoort, oppositie en schepen verlaten gemeenteraad: “Dit schouwspel is Zoersel onwaardig”
  Zoersel

  Saga rond gemeente­raads­voor­zit­ter ontspoort, oppositie en schepen verlaten gemeente­raad: “Dit schouwspel is Zoersel onwaardig”

  De Zoerselse gemeenteraad is ontspoord. Gemeenteraadsvoorzitter Marcel De Vos (N-VA) schorste dinsdagavond illegitiem de virtuele gemeenteraad en kondigde woedend zijn ontslag aan. Donderdagavond werd de zitting echter voortgezet, met Marcel De Vos (N-VA) als gemeenteraadsvoorzitter. Na 35 minuten werd de vergadering afgesloten, aangezien CD&V, h-EERLIJK ZOERSEL, Vlaams Belang en onafhankelijk schepen Cindy Van Paesschen de zitting verlieten. Vlaams Belang stapte daarop de raadszaal binnen en overhandigde namens de partij een ontslagbrief aan De Vos.
 1. Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenissen alvast treffend
  Play

  Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenis­sen alvast treffend

 2. Boer wil kudde van waterbassin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"
  Play

  Boer wil kudde van waterbas­sin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"