De scouts hielden een après-ski.
Volledig scherm
De scouts hielden een après-ski. © Klaas De Scheirder

Après-ski, beerpong en kubbtornooi: The Long Man Zomerbar is eerste weekend al meteen schot in de roos

ZoerselThe Long Man Zomerbar in Zoersel was dit weekend de place to be voor de lokale jeugd. De scouts openden er hun zomerbar als alternatief voor hun Nacht van de Long Man, een jaarlijks openluchtfestival dat door de coronacrisis moest worden afgeblazen.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.