De Antoniusschool in Zoersel schakelt tijdelijk over op afstandsonderwijs.
Volledig scherm
De Antoniusschool in Zoersel schakelt tijdelijk over op afstandsonderwijs. © emz

Antoniusschool schakelt tijdelijk over op afstandsonderwijs

ZoerselDe Antoniusschool, op de Handelslei in Sint-Antonius Zoersel, schakelt vanaf maandag tijdelijk over op afstandsonderwijs. De schooldirectie en het schoolbestuur namen die beslissing omdat verschillende leerkrachten en leerlingen in quarantaine werden geplaatst in het kader van het coronavirus.

 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Gastrobar Gaston: hip en trendy, smaakvolle ‘sharing’-gerechten en toegankelijk voor jong en oud
  PREMIUM
  Turnhout

  Gastrobar Gaston: hip en trendy, smaakvolle ‘sha­ring’-gerechten en toeganke­lijk voor jong en oud

  Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: Gastrobar Gaston aan de site Le Bon in Turnhout, de derde zaak van Piet-Hein van Spaendonck en Steffi Van de Sande die al De Flor in Beerse en De Louis in Turnhout hebben en later dit jaar vermoedelijk ook Marcel in Tielen openen. Sinds eind oktober kan je hier genieten van gerechten om te delen of alleen te verorberen, een goed glas wijn of gin of een smaakvol glas bier.