De Antoniusschool in Zoersel schakelt tijdelijk over op afstandsonderwijs.
Volledig scherm
De Antoniusschool in Zoersel schakelt tijdelijk over op afstandsonderwijs. © emz

Antoniusschool schakelt tijdelijk over op afstandsonderwijs

ZoerselDe Antoniusschool, op de Handelslei in Sint-Antonius Zoersel, schakelt vanaf maandag tijdelijk over op afstandsonderwijs. De schooldirectie en het schoolbestuur namen die beslissing omdat verschillende leerkrachten en leerlingen in quarantaine werden geplaatst in het kader van het coronavirus.

 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Op zoek naar een betaalbare parkeerplaats in de Kempen? Wij wijzen je de weg naar de goedkoopste parkings
  PREMIUM
  Kempen

  Op zoek naar een betaalbare parkeer­plaats in de Kempen? Wij wijzen je de weg naar de goedkoop­ste parkings

  De dagen worden weer langer. Tijd dus om nog eens een uitstapje te maken naar de stad. Snuisteren in de winkelstraten, musea bezoeken of genieten van een hapje en een drankje, de stad heeft voor elk wat wils. Maar als je met de auto gaat, kunnen de kosten voor een parkeerplaats snel oplopen. Wij zochten voor jou uit waar je het goedkoopst parkeert in de steden Turnhout, Geel, Herentals en Heist-op-den-Berg.