Het Anne Frank-beeld van Mariëtte Coppens is verhuisd naar de Joodse begraafplaats in Oisterwijk. Zondag werd het er ingehuldigd in aanwezigheid van Claude Marinower, Mieke en Diana Coppens, Herman Janssen, André Verhoeven en Katrien Schryvers
Volledig scherm
Het Anne Frank-beeld van Mariëtte Coppens is verhuisd naar de Joodse begraafplaats in Oisterwijk. Zondag werd het er ingehuldigd in aanwezigheid van Claude Marinower, Mieke en Diana Coppens, Herman Janssen, André Verhoeven en Katrien Schryvers © RV

Anne Frank-beeld van Zoerselse beeldhouwster van tuin Achterhuis naar Joodse begraafplaats verhuisd

ZoerselEen beeld van het Joodse meisje Anne Frank vervaardigd door Zoersels beeldhouwster en ereburger Mariëtte Coppens is zondag op haar negentigste verjaardag ingehuldigd op de Joodse begraafplaats van Oisterwijk in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het kunstwerk heeft zo een nieuwe plek gevonden nadat het uit de tuin van het Achterhuis moest verhuizen. 

 1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.