Zo zou Albert Heijn op site Rodendijk er kunnen uitzien.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo zou Albert Heijn op site Rodendijk er kunnen uitzien. © RPD

Albert Heijn, Action en Kruidvat hebben oogje op Rodendijk, maar gemeente weigert aanvraag bouwproject: “Het moet hier geen Boomsesteenweg worden”

ZoerselKomen er binnenkort een Albert Heijn, Action en Kruidvat op de Rodendijk in Zoersel? Als het van de Antwerpse projectontwikkelaar Retail Property Development afhangt wel. De gemeente heeft de aanvraag voor een nieuw winkelpark op de site van interieurwinkel Rodendijk18 echter geweigerd. De projectontwikkelaar is in beroep gegaan.

 1. Gewaagde zet of gat in de markt? Gitaarbouwer start eigen bedrijf ondanks dat muzieksector plat ligt: “Tijdens de lockdown halen midlifers instrument weer vanonder het stof”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Gewaagde zet of gat in de markt? Gitaarbou­wer start eigen bedrijf ondanks dat muzieksec­tor plat ligt: “Tijdens de lockdown halen midlifers instrument weer vanonder het stof”

  Al bijna een jaar op zijn gat en nog steeds nul perspectief. Geluidstechnieker en gitaarbouwer José Chacón Fagiani (32) werkte jaren voor onder andere Sportpaleis en Rock Werchter maar zit nu dus al maanden zonder job. Daarom startte hij z’n eigen gitaarherstellingsbedrijfje met intussen bekende rockers van dEUS en Crayon Son als vaste klanten. “Kalende midlifers halen hun gitaar van onder het stof tijdens de lockdown, ik heb mijn marktje gevonden.”
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"