Het stigWAndeling-team organiseerde een wandeltocht om het taboe op geestelijke gezondheidszorg te doorbreken
Volledig scherm
Het stigWAndeling-team organiseerde een wandeltocht om het taboe op geestelijke gezondheidszorg te doorbreken © Ewoud Meeusen

150 wandelaars nemen deel aan ‘stigWAndeling’

StigWA, een project van  Psychiatrisch Ziekenhuis Bethaniën, organiseerde dinsdagavond voor het derde jaar op rij een wandeling van zes kilometer doorheen Sint-Antonius. Met dat initiatief willen projectverantwoordelijke van stigWA en verpleegkundige Lisa Peeters (26) het taboe op psychische kwetsbaarheid doorbreken.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?
  Play

  Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?

 2. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok