Zennebruggenbos is het terrein langs de Heidestraat waar momenteel de laatste fase van de fietssnelweg wordt aangelegd.
Volledig scherm
Zennebruggenbos is het terrein langs de Heidestraat waar momenteel de laatste fase van de fietssnelweg wordt aangelegd. © Gemeente Zemst

‘Zennebruggenbos’-project op gemeenteraad

Het project ‘Zennebruggenbos’ wordt op 12 september voorgelegd aan de gemeenteraad. Zennebruggenbos is het terrein gelegen langs de Heidestraat waar momenteel de laatste fase van de fietssnelweg wordt aangelegd.

 1. Mama van twee jonge kindjes, maar toch slaagt Joyce (28) erin om eerste thriller uit te brengen
  Steenokkerzeel

  Mama van twee jonge kindjes, maar toch slaagt Joyce (28) erin om eerste thriller uit te brengen

  Luiers verversen, eten maken, haar twee jonge kindjes in bad steken en ondertussen ook nog een boek schrijven: de 28-jarige Joyce Augustyns uit Steenokkerzeel heeft er enkele hectische maanden op zitten, maar is vandaag wel de fiere auteur van de thriller ‘Ooit moeten we kleur bekennen’. “Mijn vriendinnen snappen niet hoe ik met twee kleine kindjes de tijd vond om dit boek te schrijven”, aldus Joyce.
 1. Bewoners verzamelen 758 handtekeningen tegen ontwikkeling Kantvelde: “Alle open ruimte moet hier blijkbaar weg”
  PREMIUM
  Mechelen

  Bewoners verzamelen 758 handteke­nin­gen tegen ontwikke­ling Kantvelde: “Alle open ruimte moet hier blijkbaar weg”

  Marc Van Leemput heeft vrijdagochtend namens de omwonenden van Kantvelde een bundel met argumenten en 758 handtekeningen overhandigd tegen de ontwikkeling van het gebied tussen de N16 en de woonwijk Bruine Kruis. De Vlaamse overheid wil er een duurzame woonontwikkeling van 360 tot 400 woningen mogelijk maken, maar dat ziet de buurt hoegenaamd niet zitten.
 2. Koen Wauters en Joris Brys dienen zich aan als plasmadonor: “Kleine moeite in strijd tegen smerig beest”
  Mechelen

  Koen Wauters en Joris Brys dienen zich aan als plasmado­nor: “Kleine moeite in strijd tegen smerig beest”

  Zanger/presentator Koen Wauters en Studio Brusselstem Joris Brys hebben zich maandag bij het Rode Kruis aangediend als plasmadonor. Allebei werden ze recent zwaar ziek ten gevolge van Covid-19. Met hun antistoffen kunnen ze coronapatiënten genezen die het nog zwaarder te verduren krijgen. Het Rode Kruis hoopt dat nog meer genezen, mannelijke patiënten hun voorbeeld zullen volgen.